به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی(مرکزی)، محمد محسنی معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی با اشاره به تردد بیش از ۹۵ میلیون و ۳۸۵ هزار انواع وسایل نقلیه از محورهای مواصلاتی استان اظهار داشت: در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته، تردد در راههای استان با رشد ۱۸ درصدی همراه بوده است.
وی افزود: بر اساس تحلیل تردد در ۶۸ محور شریانی مجهز به تردد شمار آنلاین، از مورخ یکم فروردین تا یکم شهریور ماه امسال، در مبادی ورودی استان بیش از ۱۸ میلیون و ۹۰۶ هزار و در خروجیها بیش از ۱۸ میلیون و ۴۲۹ هزار تردد به ثبت رسیده است که به ترتیب حاکی از افزایش ۴ و ۲ درصدی نسبت به پنج ماهه اول سال گذشته دارد.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی در تکمیل بیانات خود گفت: استان مرکزی بر اساس ترددهای بین استانی در رتبه سوم کشوری قرار دارد که این مسأله نشان از موقعیت استراتژیک منطقهای و اهمیت کریدورهای ارتباطی در این استان دارد.
وی تصریح کرد: حدود ۲۴ درصد از مجموع تردد انجام شده ، سهم تردد وسایل نقلیه سنگین با ثبت ۲۳ میلیون تردد میباشد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش هفت درصدی همراه بوده است.
به گفته محسنی محورهای شازند-اراک با سه میلیون و ۹۹۴ هزار تردد، اراک-سلفچکان با سه میلیون و ۹۷۲ هزار تردد و آزادراه تهران-ساوه با سه میلیون و ۶۹۶ هزار تردد، رتبه اول تا سوم بیشترین تعداد عبور و مرور از جادههای استان مرکزی را بخود اختصاص دادهاند.
وی افزود: بر اساس دادههای ترافیکی مرکز مدیریت اطلاعات راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی، میانگین سرعت ثبت شده در محورهای مواصلاتی تحت پوشش، طی پنج ماه اول سال جاری برابر با ۸۸/۸ کیلومتر بر ساعت بوده که از میانگین سرعت در سطح راههای کشور ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر است، لذا امیدواریم با ارتقای سامانههای هوشمند نظارتی و ثبت تخلفات سرعت در امتداد جادهها، ضمن افزایش شاخصهای بازدارندگی، روز به روز شاهد کاهش میانگین سرعت خودروهای عبوری و در نتیجه شاهد کاهش تعداد و شدت تصادفات باشیم.