شناسهٔ خبر: 175595 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

سهم ۵۱ درصدی تردد پلاک‌های غیربومی در محورهای استان اصفهان

سهم ۵۱ درصدی تردد‌ پلاک‌های غیر‌بومی در محورهای استان اصفهان مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به سهم ۵۱ درصدی پلاک‌های غیربومی در تردد محورهای استان اصفهان، عنوان کرد: پلاک‌های استان‌های تهران، فارس، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی و خوزستان بیشترین سهم تردد غیربومی را در استان اصفهان داشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ مریم تاکی، مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان اظهار کرد: با توجه به جمع بندی اطلاعات تردد ثبت شده در مردادماه سال جاری توسط سامانه‌های پلاک خوانی و تردد شماری برخط در محورهای مواصلاتی استان، متوسط تردد ساعتی به ۳۶۷ خودرو در ساعت رسیده است که نسبت به ماه قبل ۶ درصد کاهش داشته است. همچنین متوسط تردد روزانه وسایل نقلیه نسبت به بازه مشابه ماه گذشته حدود یک درصد کاهش یافته است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان عنوان کرد: مجموع تردد ثبت شده از پلاکهای مشاهده شده توسط سامانه های ثبت تخلف عبور و مرور تعداد ۳۱میلیون و ۶۱۸هزار و ۴۰۹ خودرو بوده که مربوط به تعداد ۲میلیون و ۵۷۵هزار و ۲۴۰ خودروی یکتا است. مجموع تردد خودروهای پلاک استان اصفهان در سایر استان‌ها تعداد ۳۱میلیون و ۸۷۷هزار و ۶۸۴ پلاک، مربوط به ۲میلیون و ۹۸۰هزار و ۷۲۱ خودروی یکتا است.

وی تصریح کرد: بیشترین تردد وسایل نقلیه در این ماه مربوط به روز ۴ مردادماه  با تردد ۸۶۲هزار و ۳۳۲ خودرو و کمترین تردد در تاریخ ۳۱ مردادماه با تردد ۶۹۴هزار و ۸۶۴ وسیله نقلیه بوده است. همچنین ساعت اوج تردد روز ‌شنبه ۲۰ مردادماه ساعت ۷ تا ۸ با تعداد ۵هزار و ۴۵۵ تردد در ساعت گزارش شده است.

تاکی با اشاره به کاهش ۳ درصدی میزان تردد ورودی به استان و همچنین عدم تغییر تردد خروجی استان در مردادماه نسبت به تیر بیان کرد: تردد ورودی به استان از ۲میلیون و ۸۸۵هزار و ۸۷۸ تردد در تیر ماه به ۲میلیون و ۷۹۸هزار و ۴۷۶  و خروجی از استان از ۲میلیون و ۷۸۳هزار و ۲۹۱ تردد به ۲میلیون و ۸۰۱هزار و ۴۳۵ در مرداد ماه رسیده است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان افزود: درصد تردد ناوگان سنگین حدود ۲۰ درصد از کل تردد گزارش شده است که نسبت به ماه قبل حدود ۳ درصد افزایش یافته است.  همچنین سرعت متوسط در محورهای استان در مرداد ماه ۹۱ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است که نسبت به ماه قبل یک درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین تردد به ترتیب در محورهای ۵ شهرستان اصفهان، فلاورجان، شهرضا، تیران و کرون و شاهین شهر و میمه به ثبت رسیده است. بیشترین متوسط سرعت به ترتیب در محورهای ۵ شهرستان کاشان، نائین، فلاورجان، زرین شهر و گلپایگان به ثبت رسیده است.

تاکی افزود: تردد به ترتیب در محورهای اصفهان-بهارستان(رفت و برگشت)، آزادراه اصفهان- زرین شهر(فلاورجان)(رفت و برگشت)، اصفهان – شهرضا (سه راهی مبارکه)(رفت و برگشت)، تیران – نجف آباد (رفت و برگشت) و کمربندی شرق اصفهان (جاده نائین – سپاهان شهر)(رفت و برگشت) گزارش شده است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان درخصوص تردد ناوگان سنگین عنوان کرد: بیشترین درصد تردد ناوگان سنگین  به ترتیب در محورهای رامشه – ابرکوه (رفت و برگشت)، نائین – سجزی(متناظر توزین) (رفت و برگشت)، اصفهان – مورچه خورت (پلیس راه) (رفت و برگشت)، مورچه خورت- میمه (سه راهی نطنز – مورچه خورت) (رفت و برگشت) و میمه – دلیجان (میمه)(رفت و برگشت) ثبت شده است.

وی ادامه داد: بیشترین درصد متخلف سرعت نیز در محورهای نائین – اردستان (سه راهی اردستان) (رفت و برگشت)، اصفهان – نجف آباد(فولادشهر – نجف آباد)(رفت و برگشت)، خمین - گلپایگان (رفت و برگشت)، زرین شهر- سفید دشت (رفت و برگشت) و فرودگاه - اصفهان (قهجاورستان) (رفت و برگشت)، ثبت شده است.

تاکی با بیان این که ۴۹درصد از پلاک‌های مشاهده شده در استان در مردادماه مربوط به تردد پلاک‌های بومی بوده است و پلاک های استان های تهران، فارس، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی و خوزستان به ترتیب با ۱۳ ،۶، ۵، ۴ و ۳ درصد بیشترین سهم تردد غیر بومی را در استان اصفهان داشته‌اند.

وی تصریح کرد: پراکنش خودروهای پلاک اصفهان به ترتیب در استان‌های قم، تهران، چهارمحال بختیاری، مرکزی و فارس به ترتیب ۱۴، ۱۳، ۱۰، ۹ و ۷ درصد است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: ۵۴ درصد پلاک غیربومی در مرداد ماه سال جاری ماندگاری کمتر از یک روز در استان اصفهان داشته اند و سهم ماندگاری ۱ تا ۳ روز  و  ۳ تا ۷ روز برای خودروهای غیر بومی به ترتیب ۱۹ و ۱۳ درصد بوده است.