به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)؛ روحالله عمادی، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به اینکه پروژه های راهسازی در استان فعال هستند، اظهار داشت: راه؛ محور و زیربنای توسعه است و برای توسعه و پیشرفت استان نیاز است که راه های مواصلاتی استان تبدیل به جاده های استاندارد شوند.
وی افزود: تامین منابع مالی پروژه های راهسازی در شرایط فعلی دشوار است و از عهده دولت به تنهایی خارج است لذا میتوان از ظرفیتها و وجود صنایع بزرگ استان برای توسعه و ایمنی راهها استفاده کرد.
عمادی ادامه داد: انتظار داریم برخی از شرکتها و صنایع استان نظیر منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره) در این زمینه کمک کنند تا وضعیت راههای استان بهبود یابند.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: استان خوزستان به دلیل وجود مرزهای دریایی و زمینی، نخستین استان شروع مبدا بار برای تامین نهادهها و نیازهای اولیه کشور است ولی به نسبت حمل باری که در این استان انجام میشود یک مقدار در زمینه توسعه راهها عقب هستیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه مبدا ۱۱ درصد بار کشور از استان خوزستان است باید به همین میزان، راههای کشور در استان باشد در حالی که تنها هفت درصد راههای کشور را به خود اختصاص میدهیم.
عمادی با بیان اینکه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه شریانی در استان خوزستان وجود دارد، افزود: از این میزان راه، یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر چهار خطه و ایمن بوده و مابقی آن برابر با یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر ۲ خطه است که حتما باید بزرگراه و آزادراه شود البته ۸۰۰ کیلومتر از این میزان به پروژه تبدیل شده است.
همچنین محمدخانچی، معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری در نشست بررسی پروژه های راهسازی وزارت راه و شهرسازی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تعداد۸۰ پروژه راهسازی در سطح استان فعال می باشد که با تکمیل این پروژه ها ۷۲۱ کیلومتر به راه های استان اضافه می شود که انتظار می رود که در تکمیل این پروژه ها دستگاه های مجری وزارت راه و شهرسازی سرعت عمل و جدیت از خود نشان دهند.
وی با اشاره به نزدیکی به پایان سال و سفر راهیان نور و ایام نوروزی عنوان کرد: باید تلاش کنیم که با توجه به فصل آب و هوایی خوبی که در آن قرار داریم سرعت تکمیل پروژه ها به وضعیت مطلوبی برسد و مسافرین که به استان میآیند با کمترین دغدغه در جاده های استان به رانندگی بپردازند.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری ابراز امیدواری کرد امسال با هماهنگیای که با دستگاههای ذیربط میشود و با محوریت استانداری و فراهمکردن امکانات لازم، در کوتاهمدت این ملاحظات انجام شود و سطح ایمنی راههای استان نسبت به سال گذشته ارتقا یابد.
وی تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۶۳۳ کیلومتر راه های مواصلاتی ایمن سازی شده و ۱۴ نقطه حادثه خیز در سطح استان رفع گردیده و هم اکنون ۷۲۱ کیلومتر جاده در دست احداث داریم و باید با سرعت بیشتری ادامه دهیم تا این پروژهها به سرانجام برسد.
این مقام مسئول افزود: با تقویت اعتبارات ملی و استانی و پیگیری در خصوص تخصیص و جذب این اعتبارات امیدواریم تکمیل جاده ها به سرعت انجام پذیرد و مردم با امنیت بیشتری مسافرت و در جادههای استان تردد کنند، از این طریق منابع انسانی ما که مهمترین اصل توسعه است، حفظ شود و استان خوزستان به رشد، ارتقا و توسعه خود ادامه دهد.