شناسهٔ خبر: 195242 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مجتمع فرهنگی هنری قلعه‌گنج بزودی آماده بهره ‌برداری است

قلعه گنج فرهنگی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان، در جریان بازدید از پروژه مجتمع فرهنگی هنری شهرستان قلعه‌گنج، از پیشرفت فیزیکی چشمگیر این پروژه خبر داد و گفت:مجتمع فرهنگی هنری امام خامنه‌ای قلعه‌گنج با بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی، در آینده‌ای نزدیک آماده تحویل به بهره‌بردار خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (جنوب کرمان)، پیمان توکلی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان در بازدید از مجتمع فرهنگی هنری شهرشهرستان  قلعه گنج گفت: مجتمع فرهنگی هنری قلعه‌گنج با زیربنای ۱۳۷۵ مترمربع، در زمینی به وسعت ۴۴۰۰ مترمربع در حال احداث است که اجرای آن بر عهده اداره‌کل راه و شهرسازی جنوب کرمان قرار دارد.

وی بیان کرد: این پروژه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین طرح‌های فرهنگی جنوب استان، با هدف ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی و فراهم‌سازی فضای مناسب برای فعالیت‌های هنری، آموزشی و اجتماعی در حال اجرا است.

توکلی با تأکید بر نقش این مجموعه در رشد فرهنگی منطقه اظهار کرد: امید داریم با همراهی دستگاه‌های اجرایی و تأمین به‌موقع منابع، این پروژه در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری برسد و زمینه‌ساز توسعه پایدار فرهنگی در قلعه‌گنج و جنوب استان کرمان باشد