شناسهٔ خبر: 196969 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

آزمون ورود به حرفه مهندسان در خراسان رضوی با حضور نزدیک به ۱۶ هزار داوطلب برگزار می‌شود

اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی و معماران تجربی در روزهای هشتم و نهم خردادماه در استان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه وزارت راه و شهرسازی (خراسان رضوی)، وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی و معماران تجربی در روزهای پنجشنبه و جمعه، هشتم و نهم خردادماه با حضور ۱۵۹۵۳ داوطلب در استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات این آزمون‌ها افزود: این آزمون‌ها در ۷ رشته مهندسی و صلاحیت‌های تخصصی، در ۴ حوزه امتحانی (مشهد، نیشابور، سبزوار و تربت‌حیدریه) برگزار می‌شود و ویژگی خاص آن جزوه باز بودن آن است؛ داوطلبان می‌توانند هر نوع کتاب و جزوه‌ای (به جز وسایل الکترونیکی) همراه داشته باشند.

داعی گفت: آزمون‌ها در سه نوبت صبح و عصر پنجشنبه و صبح جمعه برگزار می‌شود و نتایج اولیه، حدود دو ماه بعد از سوی دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان اعلام خواهد شد.

وی در پایان برای تمام داوطلبان آرزوی موفقیت کرد.