شناسهٔ خبر: 197000 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اعتبارات جاده نفت تقویت می‌شود / محور ترانزیتی گنبد–اینچه‌برون در مسیر توسعه

راه و شهرسازی گلستان طی بازدید رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور از محور مهم گنبد به اینچه‌برون مقرر شد اعتبارات لازن برای توسعه این محور افزایش یابد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، در جریان سفر سعید جغتایی، رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان گلستان، محور مهم گنبد به اینچه‌برون (جاده نفت) مورد بازدید میدانی قرار گرفت.

در این بازدید که با همراهی ارکاکلی نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی و حسینی مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان انجام شد، بر تسریع در روند تکمیل این محور ترانزیتی مهم و استراتژیک تاکید شد.

با توجه به موقعیت ویژه این مسیر به عنوان بخش کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال به جنوب کشور و نقش آن در اتصال منطقه آزاد اینچه‌برون به استان‌های همجوار و آب‌های آزاد کشور، مقرر شد با تقویت اعتبارات سال ۱۴۰۴ و استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ قانون الحاق، عملیات تکمیل این محور از کیلومتر ۸ تا ۱۵ در سال جاری به مرحله اجرا برسد.

تکمیل این پروژه نقشی کلیدی در افزایش ظرفیت حمل‌ونقل، رونق اقتصادی، تسهیل تجارت مرزی و توسعه منطقه‌ای استان گلستان خواهد داشت.