شناسهٔ خبر: 199458 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تأکید مدیرکل راه و شهرسازی گلستان بر شتاب‌بخشی به پروژه ۸۸۸ واحدی آسایش گرگان

راه و شهرسازی گلستان مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با حضور در محل پروژه ۸۸۸ واحدی نهضت ملی مسکن سایت آسایش گرگان بر شتاب بخشی به اجرای پروژه توسط سازندگان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، در ادامه پیگیری‌های مستمر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان، سید محمد حسینی مدیرکل راه و شهرسازی گلستان به همراه معاون مسکن و ساختمان از پروژه ۸۸۸ واحدی آسایش در شهر گرگان بازدید کرد.

این پروژه بزرگ که با هدف تأمین مسکن برای اقشار مختلف در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار در حال ساخت است، شامل ۱۷ بلوک ۶ و ۷ طبقه‌ای بوده و عملیات اجرایی آن از شهریور ۱۴۰۲ آغاز شده است.

در جریان این بازدید مدیرکل بر لزوم تسریع در اجرای پروژه، پایبندی به زمان‌بندی تعیین‌شده و رعایت استانداردهای فنی تأکید کرد.

همچنین طی این بازدید مشکلات مالی پروژه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با رایزنی و تعامل با بانک عامل و دستگاه‌های ذی‌ربط، اقدامات لازم برای تأمین منابع مالی و رفع موانع اجرایی در اسرع وقت انجام شود.

پیشرفت مستمر و هدفمند پروژه آسایش به عنوان یکی از طرح‌های شاخص مسکن در مرکز استان، از اولویت‌های اداره کل راه و شهرسازی گلستان در سال جاری اعلام شده است.