شناسهٔ خبر: 229294 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اعزام ۷۷۳ زائر زنجانی به مشهد با ۲۱ اتوبوس/ نظارت هوشمند بر ناوگان تشدید شد

راهداری زنجان رئیس اداره مسافر راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان از اعزام ۷۷۳ زائر به مشهد مقدس خبر داد و بر نظارت هوشمند و برخورد قاطع با ناوگان دارای نقص فنی در دهه پایانی صفر تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان، علی یوسفی، رئیس اداره مسافر این اداره کل، با اعلام آغاز طرح جابه‌جایی زائران رضوی از ۱۸ مردادماه گفت: تاکنون با اعزام ۲۱ دستگاه اتوبوس، ۷۷۳ زائر از استان زنجان به مقصد مشهد منتقل شده‌اند.

 وی همچنین خاطرنشان کرد: فرآیند پیش‌فروش بلیت‌های رفت و برگشت نیز از ۱۷ مردادماه جهت تسهیل سفر زائران آغاز شده است.

یوسفی افزود: با توجه به حساسیت ایام دهه پایانی ماه صفر، نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل و رصد هوشمند ناوگان تحت پوشش از طریق سامانه‌های پیشرفته داپ، FMS و GPS در اولویت قرار گرفته است تا از تقویت ظرفیت سرویس‌دهی و اعزام به‌موقع ناوگان به مقصد خراسان رضوی اطمینان حاصل شود.

یوسفی در خصوص استانداردهای ایمنی جاده‌ای تصریح کرد: نظارت بر فعالیت مدیران فنی شرکت‌های مسافربری به شدت تشدید شده است تا از اعزام ناوگانی که دارای شرایط فنی مطلوب نیست، جلوگیری شود.

وی هشدار داد: ناوگان اعزامی توسط عوامل پلیس راه کنترل خواهد شد و هرگونه خودروی دارای نقص فنی، بلافاصله ضمن اعمال قانون متوقف خواهد شد.

رییس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان در ادامه به اقدامات پشتیبانی و رفاهی زائران اشاره کرد و گفت: جهت آمادگی برای هرگونه شرایط احتمالی، مجتمع‌های بین‌راهی و راهدارخانه‌ها برای اسکان اضطراری زائران تجهیز شده‌اند. همچنین برای اطمینان از سلامت فنی خودروها، تمامی مراکز معاینه فنی در ایام تعطیل فعال هستند.

یوسفی در پایان با تأکید بر حفظ حقوق مسافران افزود: نظارت بر اجرای دقیق نرخ‌های مصوب حمل‌ونقل و برخورد با متخلفین به صورت مستمر دنبال می‌شود تا زائران با آرامش خاطر کامل سفر خود را به انجام برسانند.