شناسهٔ خبر: 231445 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه راهداری در جنوب کرمان با اعتبار ۲ همت

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه راهداری در جنوب کرمان با اعتبار ۲ همت مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب کرمان از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه راهداری در این منطقه با اعتبار ۲ همت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (راهداری جنوب کرمان) عطالله منوچهری مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب کرمان گفت: در هفته دولت، ۲۰ پروژه شاخص در حوزه راهداری جنوب استان کرمان با حضور مسئولان استانی و محلی به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی برخی دیگر نیز آغاز شد که این پروژه‌ها شامل روکش آسفالت راه‌های مواصلاتی، احداث راه‌های روستایی، ساختمان‌های پلیس راه و نصب سامانه‌های نظارتی و راهدارخانه است که جمعاً بالغ بر ۲,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آنها هزینه شده است.

عطالله منوچهری با قدردانی از حمایت دولت، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، استانداری کرمان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جنوب استان  بهنام سعیدی و منصور شکراللهی، تأکید کرد که تمامی پروژه‌های کلیدخورده با برنامه‌ریزی دقیق، حداکثر ظرف مدت یک سال به بهره‌برداری کامل خواهند رسید.

گفتنی است جنوب استان کرمان با دارا بودن ۹ هزار کیلومتر راه، یکی از گسترده‌ترین شبکه‌های مواصلاتی کشور را در خود جای داده است که ۶,۵۰۰ کیلومتر مربوط به راه‌های روستایی است و از این میزان، حدود ۳ هزار کیلومتر آسفالت و مابقی هنوز خاکی و شوسه (فاقد آسفالت مناسب) هستند. وی افزود با توجه به کوهستانی و صعب‌العبور بودن منطقه، محرومیت‌زدایی از این مسیرها در اولویت ویژه قرار دارد.

مدیرکل راهداری جنوب کرمان بیان کرد بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، طی یک بازه زمانی ۵ تا ۷ ساله، تمامی روستاهای دارای جمعیت بالا از راه مناسب و ایمن برخوردار خواهند شد. خوشبختانه در ۵ ماه گذشته، عملیات احداث ۱۰۴ کیلومتر از این محورها به انجام رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، مجموع زیرسازی و آسفالت به حدود ۱۵۰ کیلومتر برسد. برای تحقق این هدف، تاکنون مبلغ ۱,۳۵۰ میلیارد تومان برای زیرسازی و آسفالت راه‌های روستایی هزینه شده است.

 وی با اشاره به اجرای طرح‌های یادشده در نیمه اول سال افزود: بیش از ۳,۳۰۰ خانوار روستایی که عمدتاً به شغل کشاورزی اشتغال دارند، از نعمت راه‌های مناسب و ایمن بهره‌مند شده‌اند که نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و بهبود کیفیت زندگی آنان خواهد داشت.

منوچهری در پایان گفت: همان‌طور که مردم پای کار دولت هستند، دولت نیز پای کار مردم است؛ امیدواریم با همدلی، وحدت و یکپارچگی همه دستگاه‌ها، بتوان گام‌های مؤثر و استواری در جهت تحقق اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.