شناسهٔ خبر: 232660 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

پیشرفت اجرایی پروژه‌های ارتقای کیفی کریدور تهران - بندرعباس در استان اصفهان

پيشرفت اجرايی پروژه‌های ارتقای كيفی كريدور تهران - بندرعباس در استان اصفهان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان از پیشرفت پروژه‌های ارتقای کیفی رویه آسفالتی محورهای کاشان – بادرود – اردکان و قدیم کاشان به عنوان مقاطعی از کریدورهای کشوری تهران – بندرعباس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)، فرزاد دادخواه اظهار کرد: از مجموع محورهای کریدوری ۱۰ گانه کشور، دو کریدور تهران – بوشهر و تهران – بندرعباس از محورهای مواصلاتی استان اصفهان عبور کرده و اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان نیز پروژه‌هایی جهت ارتقای کیفی محورهای اصفهان – تهران، اصفهان – شیراز و اردستان – کاشان مجموعا به طول ۶۹۰ کیلومتر در دستور کار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در خصوص پروژه‌های ارتقای کیفی کاشان – بادرود – اردکان و قدیم کاشان با مجموع طول ۳۹۰ کیلومتر در کریدور تهران - بندرعباس تصریح کرد: بهسازی و آسفالت محور شریانی تهران- بندرعباس، قطعه اول حدفاصل کاشان- بادرود، به طول ۵۰ کیلومتر و با ۱۱۰هزارتن حجم آسفالت مورد نیاز و هزینه‌ای بالغ بر ۲هزار و ۸۰ میلیارد ریال بزودی اجرایی می‌شود.

دادخواه اذعان کرد: قطعه دوم محور شریانی تهران- بندرعباس؛ حدفاصل بادرود- اردستان نیز پروژه بهسازی و آسفالت، در مقطعی به طول ۹۰ کیلومتر و با ۱۹۵هزار تن حجم آسفالت مورد نیاز و هزینه‌ای بالغ بر ۳‌هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال در حال اجرا بوده که تاکنون با اجرای ۱۱ کیلومتر از این مقطع، ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است.

مدیرکل راهداری استان اصفهان بیان کرد: عملیات بهسازی و روکش آسفالت قطعه سوم محور شریانی تهران- بندرعباس؛ حدفاصل نائین- نوگنبد به طول ۶۵ کیلومتر و با ۱۴۰هزار تن حجم آسفالت مورد نیاز و هزینه‌ای بالغ بر ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا بوده که تاکنون با اجرای ۱۳ کیلومتر از این مقطع، ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است.

وی عنوان کرد: بهسازی و روکش آسفالت قطعه چهارم محور شریانی تهران- بندرعباس؛ حدفاصل نائین- نوگنبد، نیز در مقطعی به طول ۴۰ کیلومتر و با ۹۰هزار تن حجم آسفالت مورد نیاز و هزینه‌ای بالغ بر یک‌هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال در حال آغاز است.

فرزاد دادخواه خاطر نشان کرد: اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت گرم راه‌های شریانی اردستان- اردکان حدفاصل اردکان به ظفرقند مقطعی به طول ۹۰ کیلومتر و با ۱۹۱هزار و ۳۰۰ تن حجم آسفالت مورد نیاز و هزینه‌ای بالغ بر ۳هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال در حال اجرا بوده که تاکنون با اجرای ۴۵ کیلومتر از این مقطع، ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: بهسازی و روکش آسفالت گرم محور کاشان- اردکان حدفاصل آزادراه تا ظفرقند نیز در مقطعی به طول ۲۸ کیلومتر و با ۶۰هزار و ۵۰۰ تن حجم آسفالت مورد نیاز و هزینه‌ای بالغ بر ۸۹۰ میلیارد ریال در حال اجرا بوده که تاکنون با اجرای ۲۴ کیلومتر از این مقطع، ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است.

وی گفت: در محور قدیم کاشان- قم نیز عملیات بهسازی و روکش آسفالت به طول ۳۳ کیلومتر و با ۵۷هزار تن حجم آسفالت و هزینه‌ای بالغ بر ۶۷۰ میلیارد ریال خاتمه یافته‌است.