شناسهٔ خبر: 4503 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل شهر پرند به پايگاه خبري خبر داد:

بانك‌ها از فردا آمادگي پرداخت اضافه تسهیلات مسکن مهر را دارند / جزئيات بازدید وزیر راه و شهرسازی از مسکن مهر پرند

باران هاشم‌زهی مدیرعامل شهر جدید پرند با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی از پنج هزار پروژه آماده تحویل مسکن مهر این شهر بازدید کرد از زمان پرداخت اضافه تسهیلات مسکن مهر توسط بانک‌ها خبر داد.

باران هاشم‌زهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به بازدید دکتر عباس آخوندی از پروژه‌های مسکن مهر شهر جدید پرند اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی از کل سطح شهر پرند بازدید به عمل آورد. وی همچنین از خدمات روبنایی یعنی مدارس، کلانتری‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی همچنین مساجد و آماده‌سازی‌ها همچنین پروژه‌های مسکن مهر بازدید کرد.

وی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی از پنج هزار واحد مسکن مهر که آماده شده بازدید کرد گفت: این واحدهای دارای خدمات آب، گاز و برق و آماده تحویل‌اند که وزیر راه و شهرسازی از این پروژه‌ها دیدن کرد؛ دکتر آخوندی تاکید دارند که نباید به این مسکن مهر نگاه بخشی داشته باشیم، این موضوع مربوط به دولت و نظام است که باید با هماهنگی مسئولان و دولت برطرف شود.

مدیرعامل شهر پرند با بیان اینکه برخی موضوعات که نیاز به تصمیم‌گیری دارد توسط مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در اختیاز وزیر راه و شهرسازی قرار خواهد داد دربازه زمان آغاز پرداخت اضافه تسهیلات مسکن مهر خاطرنشان کرد: بر اساس صحبتی که با بانک‌ها داشتم از شنبه آمادگی پرداخت اضافه تسهیلات را دارند./

نظر شما