به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرج الله رجبی، رئیس کمیته نظام فنی ساختمان کمیسیون عمران مجلس با اشاره به رویکرد وزارت راه و شهرسازی برای تولید مسکن در کشور، گفت: در شرایط کنونی برای رفع مشکل کمبود مسکن، کشور نیاز به تولید سالانه، ۸۰۰ هزار تا یک میلیون واحد مسکونی دارد، بنابراین تمرکز وزارت راه و شهرسازی باید در راستای تولید گسترده مسکن باشد.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت در شرایط کنونی تمام تلاش خود را برای مسکن سازی انجام میدهد، اما این مسئله بسیار حائز اهمیت است که دولت نباید بار تولید مسکن را خود بر دوش بکشد.
وی افزود: بخش خصوصی امروز از ظرفیتهای بسیار بالایی برای تولید انبوه مسکن برخوردار است، از این رو دولت میتواند از پتانسیلهای مالی خارج از مجموعه خود برای افزایش تولید مسکن استفاده کند.
رجبی بیان کرد: شرایط کنونی بهترین موقعیت برای تولید مسکن در کشور است، زیرا امروز ظرفیتهای مالی، انگیزه بخش خصوصی و تقاضا برای خرید مسکن در کشور وجود دارد، اما این مسئله نیازمند آن است که دولت به سازندگان و انبوهسازان برای انجام حمایتهای قانونی اطمینان دهد.
وی با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره تأثیر منفی تحولات مدیریتی وزارت راه و شهرسازی در اجرای طرحهای تولید انبوه مسکن، گفت: این موضوع مطرح میشود که با تغییر برخی از معاونان وزیر راه، طرحهای تولید مسکن نیز دچار تغییر خواهد شد، اما به نظر من این مسئله درست نیست و طرحهای مسکن سازی با قدرت توسط این وزارتخانه اجرایی خواهد شد.
به نقل از خانه ملت، رئیس کمیته نظام فنی ساختمان کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: ما معتقدیم که دولت نباید خود اقدام به تولید مسکن کند، زیرا این مسئله تحرک و قدرت دولت را کم میکند، بنابراین بهترین و اصولیترین راهکار، وارد کردن بخش خصوصی به عرصه تولید مسکن است.