شناسهٔ خبر: 196029 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بازدید مدیرکل راه و شهرسازی شرق سمنان از روند اجرایی تقاطع غیرهمسطح مجن

شرق سمنان مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان ( شاهرود )در راستای نظارت بر اجرای پروژه های زیر ساختی محور های شرق از روند اجرایی تقاطع غیر همسطح مجن بازدید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود)، امیر عمیدی مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان، به همراه جمعی از مسئولان شهرستانی، از پروژه پل غیرهمسطح مجن بازدید کرد.

 این طرح به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی حمل‌ونقل منطقه، نقش مؤثری در افزایش ایمنی، کاهش تصادفات و تسهیل عبور و مرور دارد. در جریان این بازدید، ضمن بررسی آخرین وضعیت و روند پیشرفت پروژه، بر تسریع عملیات اجرایی و رفع موانع فنی و حقوقی تأکید شد تا این پل کلیدی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

 پروژه پل غیرهمسطح مجن با اعتباری بیش از ۱۴۷ میلیارد تومان تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۴۳ درصدی رسیده است. همچنین عملیات آسفالت حدفاصل سه‌راهی مجن تا میدان حسینی نیز در برنامه اجرایی این طرح قرار دارد.

 گفتنی است اجرای این پروژه نه‌تنها موجب افزایش رفاه شهروندان و کاهش بار ترافیکی خواهد شد، بلکه به بهبود اتصال جاده‌ای میان شهرهای شرقی استان سمنان نیز کمک شایانی می‌کند.