شناسهٔ خبر: 201310 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بازدید مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان از روند اجرای پروژه محور جیرفت–فاریاب–زیارتعلی

جیرفت  فاریاب مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان با حضور در محدوده سه‌راهی سرگوریچ به سمت فاریاب، از روند اجرای عملیات آسفالت ۳.۵ کیلومتر از محور جیرفت – فاریاب – زیارتعلی بازدید کرد

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (جنوب کرمان)،پیمان توکلی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان به همراه فرماندار فاریاب با حضور در محور ارتباطی جیرفت – فاریاب – زیارتعلی، از نزدیک روند عملیات اجرایی این پروژه را مورد بررسی قرار داد.

این محور که ۱۰۵ کیلومتر طول دارد، یکی از مسیرهای مهم و راهبردی جنوب استان کرمان محسوب می‌شود. تاکنون ۱۲ کیلومتر از باند دوم آن طی سال‌های گذشته آسفالت و به بهره‌برداری رسیده است.

براساس این گزارش، در ادامه عملیات اجرایی، ۳.۵ کیلومتر از این محور در محدوده سه‌راهی سرگوریچ به سمت فاریاب در حال آسفالت است که مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان از روند پیشرفت آن بازدید کرد.

همچنین در این بازدید اعلام شد که علاوه بر عملیات آسفالت، زیرسازی و اجرای ابنیه فنی در ۶ کیلومتر دیگر از محور نیز در حال انجام است. از دیگر بخش‌های فعال پروژه می‌توان به آرماتوربندی دال پل در محدوده بلوک فاریاب اشاره کرد که به‌طور همزمان پیش می‌رود.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان در حاشیه این بازدید، بر اهمیت تسریع در تکمیل این محور تأکید کرد و افزود: اجرای این پروژه نقش بسزایی در ارتقای ایمنی جاده‌ای، کاهش تصادفات و توسعه حمل‌ونقل در جنوب استان خواهد داشت