شناسهٔ خبر: 203806 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

کنترل بیش از ۳۳۳۰ دستگاه ناوگان عمومی در محورهای بیجار کردستان

لقمان دوستی از ابتدای امسال تاکنون در محورهای بیجار, ۳۳۴۰ دستگاه ناوگان عمومی اعم از باری و مسافری مورد بازدید کارشناسان اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این شهرستان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کردستان)، لقمان دوستی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بیجار اظهار داشت: در راستای نظارت بر عملکرد ناوگان عمومی جاده‌ای, از ابتدای امسال تاکنون کارشناسان این اداره با حضور در شرکت‌های حمل و نقل بار و مسافر و پاسگاه‌های پلیس راه ۳۳۴۰ دستگاه ناوگان عمومی را مورد بازدید و کنترل قرار دادند.

وی افزود: این بازدیدها بر اساس کنترل اسناد حمل, مندرجات بارنامه, مدارک راننده و ناوگان با تطبیق مدارک, تجهیزات ایمنی و اضافه تناژ با رویکرد شناسایی و برخورد با موارد تخلف تناژ بالا که آسیب بیشتری بر بستر و ابنیه فنی راه وارد می‌کند، بوده است.

دوستی ادامه داد: در زمان ذکر شده ۲۵۸۰ ناوگان باری و ۷۶۰ ناوگان مسافری مورد بازدید و کنترل قرار گرفت که ۱۱۵۶ ناوگان دارای نقص فنی, ۲۱۵ ناوگان بدون بارنامه و ۳۲۰ دستگاه نیز دارای اضافه تناژ, همچنین همراه نداشتن کارت هوشمند و عدم تطبیق مدارک راننده و بارنامه نیز به تعداد ۶۵ مورد بود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان در پایان خاطرنشان کرد؛ تعداد ۶۰ راننده و ۱۲ شرکت حمل و نقل نیز به کمیسیون‌های ۱۱ و ۱۲ معرفی شدند.