-
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد:
کسری ۱۷۰۰۰ میلیارد تومانی در نگهداری و تعمیر سالانه راههای کشور/ عدم تناسب بودجه ابلاغی در قانون بودجه با هزینههای راهسازی و پروژههای نیمهتمام
استفاده از بودجه عمومی برای تخفیف در عوارض استفاده از جاده و سوخت به بخشی محدود خلاف عدالت است
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومانی برای تامین منابع مالی مورد نیاز تعمیر و نگهداری راههای کشور، جوابگوی هزینههای موجود نبوده و کلید واژه تغییر در این وضعیت، رعایت قاعده «عدالت اقتصادی» است.
-
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد:
کسری ۱۷۰۰۰ میلیارد تومانی در نگهداری و تعمیر سالانه راههای کشور/ عدم تناسب بودجه ابلاغی در قانون بودجه با هزینههای راهسازی و پروژههای نیمهتمام
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومانی برای تامین منابع مالی مورد نیاز تعمیر و نگهداری راههای کشور، جوابگوی هزینههای موجود نبوده و کلید واژه تغییر در این وضعیت، رعایت قاعده «عدالت اقتصادی» است.
-
با حضور وزیر راه و شهرسازی در جلسه "گفتوگو" هفته در آموزش و پرورش مطرح شد
احداث ۹۱ مدرسه در شهرهای جدید طی دو سال اخیر/ مدارس بافت فرسوده بازآفرینی میشوند/ رفع مشکل زمین برای آموزش و پرورش در منطقه ۲۲
وزیر راه و شهرسازی گفت: ساخت مدرسه یک تکلیف اجتماعی و فردی است و وزارت راه و شهرسازی به عنوان یک نهضت به این موضوع اهتمام ویژهای دارد.
-
شناسایی فرصتهای کرونا برای توسعه حمل و نقل پاک
مهتا میرمقتدایی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی
-
اقدامات شرکت عمران شهرهای جدید در حوزه حمل و نقل/ انجام مطالعات شهرسازی مبتنی بر حمل و نقل عمومی در پرند و بهارستان
به گفنه مدیران شرکت عمران شهرهای جدید تاکید بر دستیابی به الگوی حمل و نقل سریع، ایمن و پایدار است و برای تحقق این برنامه و ارتقای سطح حمل و نقل عمومی فعالیتهای مؤثری را در دستور کار دارد.
-
بشنويد: وضعیت ترافیکی راههای مواصلاتی تا ساعت ۱۸ ششم فروردین ۱۳۹۸/ ازاد راه تهران کرج- قزوین دارای ترافیک سنکین/ خودداری از سفرهای غیرضروری تا ۴۸ ساعت آینده به دلیل اختلالات جوی
آخرین اخبار از وضعیت محورهای مواصلاتی کشور را از طریق رادیو اینترنتی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی بشنوید.
-
بشنويد: وضعیت ترافیکی راههای مواصلاتی تا ساعت ۱۵ ششم فروردین ۱۳۹۸/ خودداری از سفرهای غیرضروری تا ۴۸ ساعت آینده به دلیل اختلالات جوی
آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی کشور را از طریق رادیو اینترنتی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی بشنوید.
-
آشنایی با اهداف و استراتژیهای توسعه مراكز لجستیك در ایران
در حوزه توسعه شبکه ریلی و زیرساختهای حملونقل ترکیبی، دو سیاست کلی دنبال میشود. سیاست اول اتصال به مراکز تولید عمده بار صنعتی و معدنی توسط خطوط آنتنی و دیگری توسعه شبکه حملونقل ترکیبی بار بر اساس تقاضای پیشبینی شده در طرحهای جامع حملونقل و آمایش لجستیک کشور است.
-
آشنایی با پارك لجستيك دِرفت انگلستان
پارك لجستیك درفت كه در مركز انگلستان و در نزدیكی شهر بِرمینگام قرار گرفته است، در مجاورت شبكه ملی بزرگراههای انگلستان و خط عبوری اصلی سواحل غربی این كشور قرار گرفته است.
-
آشنايی با دهكده لجستيك بولونيا
دهكده لجستیك بولونیای ایتالیا یكی از اولین و بهترین نمونههای عملیاتی دهكدههای لجستیك در جهان است.
-
نمونهای از مركز لجستيك موفق؛
آشنايی با شهر لجستيك الاينس تگزاس
شهر لجستیك تگزاس كه در فورتوورث ایالت تگزاس آمریكا واقع شده است در واقع یك مجموعه بزرگ متشكل از فعالیتهای متنوع و محل همگرایی شیوههای مختلف حملونقل شامل جاده، ریل و حملونقل هوایی است.
-
لجستيك چيست؟
لجستیك، فرآیند برنامهریزی، اجرا و نظارت بر خدمات و اطلاعات مرتبط با حمل و نگهداری كالا از مبدأ تا محل مصرف كه با هدف تامین نیاز مشتری، شامل جریانهای درونی و بیرونی، درونسو و برونسو انجام میگیرد.
-
روش مكانيابی مراكز لجستيك
شكل زير فرامدل يا مدل كلان مكانيابي مراكز لجستيك كشور را كه در سند آمايش مراكز لجستيك كشور استفاده شده است نشان ميدهد.
-
مركز لجستيك چيست؟
مرکز لجستیک محدوده مشخصی است که به منظور تجميع فعالیتهای مرتبط با لجستیک و حملونقل کالا در بعد داخلی يا بینالمللی و در جهت بهینهسازی فرآيندها و كاهش هزینهها ايجاد میشود.
-
آشنایی با هواپیمای ایرباس A۳۳۰-۲۰۰ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران - هما
ایرباس A۳۳۰-۲۰۰ یک هواپیمای مدرن، پهنپیکر و دوربرد است که میتواند ۲۳۸ مسافر را با سرعت ۸۷۱ کیلومتر در ساعت تا برد ۱۳ هزار و ۴۵۰ کیلومتر جابجا کند. هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» دو فروند از این هواپیما را در اختیار دارد که به پرواز در مسیرهای بین قارهای این شرکت مشغول هستند.
-
معرفی کریدورهای بینالمللی عبوری از ایران:
کریدور شمال- جنوب؛ نقشآفرینی ایران در ترانزیت منطقه و جهان
كریدور حملونقل بینالمللی شمال-جنوب در سال ۲۰۰۰ میان كشورهای ایران، هند و روسیه بهعنوان بنیانگذاران این كریدور به امضا رسید و اجلاس وزرای كریدور همزمان با هفتمین اجلاس شورای هماهنگی در مهرماه سال ۹۷ در تهران برگزار میشود.
-
آشنایی با هواپیمای ATR۷۲-۶۰۰ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران - هما
ATR۷۲-۶۰۰ یک هواپیمای منطقهای توربوپراپ باریک پیکر است که بسته به نوع چینش صندلی می تواند تا ۷۸ مسافر را با سرعت ۵۱۰ کیلومتر در ساعت در محدوده مسافتی ۱۵۲۸ کیلومتر جابجا کند.
-
نگاهی به ناوگان هوايی هواپيمايی جمهوری اسلامی ايران - هما
در پرونده حاضر ضمن معرفی هواپيماهای برجامی شركت هواپيمايی جمهوری اسلامی ايران (هما)، با خلبانان و عوامل فنی هواپيماهای ايرباس ای۳۲۰ و ای۳۳۰ و همچنين ایتیآر ۷۲-۶۰۰ گفتگو كردهايم.
-
آشنایی با ویژگیهای نرمافزار تصمیمیار بارگیری و تردد کشتیها
راهاندازی نرم افزار بومی تصمیمیار بارگیری و تردد کشتیها، امکان کاهش هزینهها و بهرهبرداری بهینه از زمان را برای تردد کشتیها مهیا میکند.
-
نگاهی به تاریخچه و وظایف یاتا
انجمن بين المللي حمل و نقل هوايي (ياتا) در آوريل ۱۹۴۵ در شهر هاواناي كوبا تشكيل و جايگزين انجمن ترافيك هوايي بين المللي گرديد كه در سال ۱۹۱۹ به عنوان نخستين سازمان بين المللي خدمات هوايي، در شهر لاهه تشكيل شده بود. ياتا با ۵۷ عضو از ۳۱ كشور جهان، كه عمدتا از اروپا و آمريكاي شمالي بودند، كار خود را آغاز كرد و امروزه بيش از ۲۳۰ شركت هواپيمايي از ۱۴۰ كشور جهان را در عضويت خود مي بيند.
-
آشنایی با سیستم مکانیاب هواپیما (ایالتی)
ایالتی سیستم مکانیاب هواپیما (ELT) است. در تمام هواپیماهای مسافری وجود دارد و نصب آن از الزامات صنعت هوانوردی است.